KERAMIČKE I MOZAIK PLOČICE   BRENDOVI

*Slike su informativne prirode zarad boljeg razumevanja fabrika sa kojima sarađujemo i ne uključuju našu kompletnu ponudu.

KERAMIČKE PLOČICE I MOZAIK   BRENDOVI

*Slike su informativnog karaktera zarad boljeg razumevanja fabrika sa kojima sarađujemo i ne uključuju našu kompletnu ponudu.

Mozaiko + istražuje ekspresivni potencijal mozaika. Sve kolekcije garantuju maksimalnu
svestranost i inspirišu stvaranje personalizovanih stambenih i komercijalnih enterijera.

www.mosaicopiu.it
image
image
image
image

Fiandre je poznata širom sveta u proizvodnji inovativnih i visoko performisanih pločica. Keramika inspirisana mermerom, kamenjem i granitom, ističe
zidove i podove u prestižnom svetlu.

granitifiandre.com
image
image
image
image

Laminam se vodi patentom za izradu velikih i ultra-tankih keramičkih ploča. Koriste svoj potencijal u arhitekturi, podnim i zidnim oblogama i nameštaju.

www.laminam.it
image
image
image
image

Keope je jedan od najpoznatijih proizvođača podnih i zidnih pločica od porcelana. Idealno rešenje za enterijer/eksterijer, komercijalne, javne i stambene prostore.

www.keope.com
image
image
image
image

FAP poseduje preko 30 kolekcija. Ukrasne, obojene, sjajne ili satenaste završnice, verne reprodukcije prirodnog mramora, kamena i drveta, čine recept za kupatilo iz snova.

www.fapceramiche.com
image
image
image
image

Panaria proizvodi unutrašnje i spoljašnje podove i obloge visokokvalitetnim i monoporoznim porculanima, sposobnim da u potpunosti zadovolje savremene zahteve željenog prostora.

www.panaria.net
image
image
image
image

Marazzi je najpoznatiji brend u industriji keramičkih pločica. Prepoznat kao sinonim za kvalitetne keramičke pločice, simbolizuje italijanski stil i proizvodnju unutrašnje dizajnerske dekoracije.

www.marazzigroup.com
image
image
image
image

Inalco bazira svoju poslovnu filozofiju na inovaciji, kvalitetu, usluzi i ekološkoj posvećenosti. Pravljenje keramičkih kolekcija velikih formata i debljine (6mm) je njegova specijalnost.

www.inalco.es
image
image
image
image

LOVE je povezan s novim konceptom emocionalnog marketinga. Izazov je bio da se ljudi povezuju, kroz osećanja, na način da budu i osećaju svaki prostor unutar svojih domova.

www.lovetiles.com
image
image
image
image

Evoluzioni predstavlja evoluciju klasičnog, ekskluzivnog koncepta keramičkog tržišta, potrebnog za zadovoljavanje svih aspekata tržišta i nudi elegantne, moderne podne i zidne obloge.

evoluzioniceramiche.it
image
image
image
image

Margres je jedna od prvih fabrika isključivo posvećena proizvodnji porcelanskog kamena, vrhunskog proizvoda koji pruža rešenja za bilo koju vrstu izgradnje.

www.margres.com
image
image
image
image

Italgraniti je sinonim za porcelanski kamen sa najvišim tehničkim i estetskim performansama. U harmoniji sa tržišnim trendovima pažnju usmeravaju na kvalitet proizvoda i usluge.

italgranitigroup.com
image
image
image
image