SANITARIJE  BRENDOVI

*Slike su informativne prirode zarad boljeg razumevanja fabrika sa kojima sarađujemo i ne uključuju našu kompletnu ponudu.

SANITARIJE  BRENDOVI

*Slike su informativnog karaktera zarad boljeg razumevanja fabrika sa kojima sarađujemo i ne uključuju našu kompletnu ponudu.

Villeroy & Boch proizvodi inovativne i stilske proizvode za poboljšanje života ljudi, obezbeđuje kontinuiranu inspiraciju i otvara nove horizonte za stvarno personalizovani dizajn enterijera.

www.villeroy-boch.co.uk
image
image
image
image

Ličnost ovog veoma tradicionalnog švajcarskog brenda reflektuje spoj dizajna, kvaliteta i funkcionalnosti. LAUFEN je jedan od vodećih svetskih proizvođača sa globalnom distributivnom mrežom.

www.laufen.com
image
image
image
image

GALASSIA je danas jedna od vodećih i najvažnijih produktivnih stvarnosti, poštuje se i ceni kako u Italiji, tako i u inostranstvu, a koristi tehnologiju najnovije generacije za proizvodnju sanitarija.

www.ceramicagalassia.com
image
image
image
image

Alape je sinonim za kvalitetna rešenja u sanitarnom prostoru od 1896. godine. Od izbora materijala kroz oblik obrazaca do proizvodnje, Alape živi kulturu najviših standarda.

www.alape.com
image
image
image
image

JIKA može da priušti kompletno kupatilo koje pari jedinstven dizajn sa savremenom tehnologijom. Visok kvalitet, savršena funkcionalnost i sveobuhvatni portfolio su najbolji opis ovog brenda.

www.jika.cz
image
image
image
image

Hatria je specijalizirana za proizvodnju keramičkih sanitarija i nameštaja. Keramički materijal je glavna odlika kolekcija, stvarajući beskonačna rešenja za ekskluzivni dizajn kupatila.

www.hatria.com
image
image
image
image

FAYANS je bugarska kompanija koja nudi kompletne koncepte dizajna kupatila u jednom stilu – od umivaonika, toaleta ili monoblokova do mešanja slavina, kada ili tuš kabina, nameštaja i dodatne opreme.

www.fayans.bg
image
image
image
image